Being Somebody

I don’t have to be like someone else. i don’t have to be like what you expact. I’m just being me. With flaws and the ordinary day.

I don’t have to go here and there, I don’t have to buy this and that, to get the attention.

People will talk about you whether you did something or not.

Advertisements

Do Not Feel Lonely, There is Google

Hobi baru, googling.

Image

Gw punya sifat yang aneh, senengnya tanya. Kadang pertanyaannya nggak penting. Otak gw tipe yang berpikir setiap saat, nggak cuma di kamar mandi –orang biasanya dapat inspirasi pas di kamar mandi, katanya- tapi di mana aja, khususnya pas sendirian.

Terakhir googling itu, indian train.

Sekarang otak gw lagi penuh, how to get there? (baca: India). Udah dari tahun lalu sebenarnya semenjak bertemu dengan Alien dari Hyderabad gw jadi sering browsing tentang India. Dan akhir-akhir ini lagi seneng cari tentang caranya bisa ke sana.

Jadi tinggal di isi autofil nya. Voila, referensi jawaban bejubel di bawahnya.

Berikut hal-hal yang terpikir dalam otak yang akhirnya gw tanya Google untuk menjawab. (Warning! If you read this list you must say that im a bit freak of everything. I give you some clues of myself anyway ;))

–          Why indian men wear gold ring or chain

–          What do woman want from a man

–          How to be an Indian Daughter in law

–          In the loop meaning

–          Social anxiety disorder

–          Hukum mendoakan orang non Islam

–          Moses’ Du’a

–          Barakallahu lakuma wa barakah alaikuma wa jamaa bainakuma fi khair mean

–          Where should i put my wedding ring

–          How i know that someone block me in What’s app

–          What is Chicken Tandoori

–          How to get to little India Singapore

–          What men see from women

Hahaha, dan masih banyak lagi.

Ketauankan otak gw isinya apa, sebagian besar tentang relationship sih. Kenapa jadi seneng banget ngegoogling karena beberapa teman kalau ditanya, dia akan bertanya dulu ke Google, jadi dari pada ketauan isi otak gw yang suka loncat-loncat dan haus jawaban cepat. Jadi langsung ke narasumber.

Ada beberapa hal yang perlu diperhatikan sih. Jangan terlalu percaya. Apalagi diliat dari beberapa contoh pertanyaan diatas yang syarat akan jawaban berupa suatu opini. Jadi buat gw, dibaca aja tapi nggak langsung terima jawabannya begitu aja, terkadang gw baca link lainnya. Atau gw keep aja dulu sampai nemu blog pribadi yang menurut gw lebih legit lah jawabannya.

Biasanya gw akan bermain bersama google sebelum tidur. Hampir setiap hari pasti ada pertanyaan yang terbesit di otak. Jadi akan gw nobatkan bahwa my best companion nowadays is GOOGLE. Thanks google, i dont feel lonely.

My Bad Habits

Image

My bad habbit:

  • I like to re-read my old writings. Then I feel such a relief.
  • I like to search my name on google
  • I like to waste my time to re-read my conversation with friends on mails, chat, WA
  • I like to tweet something then i remove it right after it sent
  • I like to save all conversations with friends via chatting, because i can see my self cheer, attractive on ’em
  • I like to search people i crush, i adore, on google
  • I like surfing many subject on google like about man and woman, what men want, what women need, even cross culture marriage, hemmm such a wasting subject.
  • I think about many things, like a market there is crowded. like you want shout at your head and slap it to stop those thought. All things across my mind. And maybe that is why, after i tweet about Islam or deeds, right after that i tweet about music, film, dance. yeah contrast.

20 Things I Love

Love music

Love merry go round

Love pink rose

Love stories for children

Love lollipop

Love action movies

Love piano

Love Studio Ghibli’s movie

Love garden seat

Love words

Love quote from Umar bin Al Khattab (Ali bin Abi Thalib also)

Love Islam

Love freckles on face

Love wearing watch in right hand

Love Harry potter trilogy

Love bread

Love green tea

Love blue color

Love cats

Love colorful plastic bag