Video

Who is God?

I just watched it once a shot, but still i didnt get all content. My English is too weak. But this video is really brilliant. And the brother explains so distinct with some aspect about God and the true belief.
I must to set aside to watching this video more and more for understanding all message. Later inshaAllah. I should do some task then.
One thing is true, i think there should be no question about ‘who is God’ anymore after watching this.
Whatever your faith, you have to believe there is One God who direct/guide your life.
Be positive, good people.
Have a good time!

Episode

Dear,

Kode, ya saya punya beberapa kode ketika saya bicara dengan teman saya. Kode tersebut diciptakan agar kita tetap dapat membicarakan hal tersebut di depan orang lain tanpa ada orang yang tau maksud pastinya. Pasti kalian juga punya, apalagi ketika membicarakan orang. Dan dialog hari ini.

X : Saatnya menulis, tolong hadirkan cinta untuk ku, hai lagu-lagu cinta…

 

Y : Episode baru, Gen?

 

X : Nggak. Sekarang gw nungguin apa kata big director aja.

 

Y : Oh, udah abis? endingnya gimana?

 

X : ngambang.

 

Y : Kok ngambang? Nggak happy ending aja.

 

X : bukan gw yang ngatur, gw cuma co-director, dia juga co-director. Ada big director yang memutuskan. Sekarang episodenya ngambang, kalau big director mau cerita berlanjut mungkin nanti ada season 2.

 

Y : Semoga happy ending ya. Season ke-2 ceritanya nyambung sama yang sebelumnya?

 

X : Aamiin. Kalau yang ngambang ini Rama & Sinta, mungkin kalau Big Director berkehendak, gw akan buat proposal untuk request season 2 tentang Ali & Fatimah. Dan kalau Big Director juga berkehendak, gw akan menawarkan diri untuk jadi pemeran utamanya, Fatimah. Doain aja ya 🙂

Cuma saya dan teman saya yang tau, eh atau mungkin kamu tau siapa Big Director itu.

 

Image

Favors

Favors

“So which of the favors of your Lord would you deny?”

How come! When i felt really sad and a bit afraid. Then today, i opened the Quran. The latest surah i read is one surah before Ar-Rahman. So today i recited Ar-Rahman. This surah is one of my fav Surah after Surah Thaha. Subhanallah. It might be a sign.