[VIDEO] 120827 KBS2 Hello – Yoseob’s Message to Gikwang (ENG SUB)

;~~; MY LOVES!! i dont like something about OTP, but i like this pairing in B2ST. i mean, their relationship is just a true friends, doesnt look like OTP in most of fanfiction. I knew their historical, how Kikwang invited Yoseob to the agency. From the very first time i saw them on B2ST documentary, i’ve seen how beautiful their friendship~
Like Seobi said to Kikwang in this show, “i hope our friendship doesnt falter”.. i hope so… seriously, my favorite scene/part in movie, drama, real life is a friendship between two or more boys. ^^
PS. regrettably, when Seobi cried Kikwang didnt give him a hug.. i hope in backstage they sit together and continue talk about this and then hug.. ;~~; i love you boys!!

▬▬★ SO...BEAST !

Credits : b2stlysubs04@youtube / B2STRISING@twitter ; shared by mamalumimin@alwaysbeast.net

View original post

Gallery

B2ST Will Come Back This July 22nd!

 

 

 

 

 

 

 

 

People change. the contents of music, outfit, & the concept of come back, whatever it was.. i only want BEAST coming exist in my daily life again.. coz im happy to see B2ST. altho Seobi has worried about the change of B2ST concept, im pretty sure, they will get achievement and trophies again like before, because i know that they have did the best for this come back. it’s over a year maaaan, i no doubt everything among them. Cube, the staffs, dancers, and B2ST are solid. B2ST fighting!!! i love you forever!

credit. picture: cubeunited’s twitter; editing&reup: eatdosirak.

[VIDEO] 120720 BEAST – “Beautiful Night” MV Teaser

Finally, it’s MV teaser… Cube has done a lot of things to tease us with these stuffs.. such as Audio teaser of Midnight, Midnight Theme MV which only has 1 minute more duration, Photo Jacket (split members, individual and OT6), Audio teaser ‘Beautiful Night’ and then ‘Beautiful Night’ MV teaser. oh i cant wait to the date of come back, this July 22nd. 8282!! (re.hurry up!!)

▬▬★ SO...BEAST !

credits : beastofficial@YT ; shared by DCK@alwaysbeast.net

View original post

[VIDEO] 120714 BEAST’s ‘Midnight Sun’ Mini Album Teaser!

Oh mai gawddddd.. it’s BEAST! yeah, BEAST is going to come back this month. whoaah, although they were hiatus on album project over a year, it seems like i’ve been waiting for sooo longg.
In this video, BEAST are truly my Up Town Boys.. their style, mimic, and the setting of the MV..
i cant wait this new album release neverthless it’s only a Mini Album with 6 tracks. But the point is, BEAST ARE COME BACK AGAIN MY BROTHERS AND SISTERS… feel like im falling in love again, my fangirling stuff is mode on!~ Yahooo…

▬▬★ SO...BEAST !

credits : beastofficial@YT ; shared by DCK@alwaysbeast.net

View original post

6 BEAST BOYS WILL COME TO JAKARTA

Image

Dear,

“So Beast 안녕하세요 Beast입니다!”

Itulah caranya B2ST (dibaca beast) memperkenalkan diri mereka di depan kamera dan penonton. 6 cowok yang menamakan diri mereka Beast yang berasal dari negeri gingseng Korea akan mampir ke Indonesia untuk menggelar konser yang bertajuk ‘Beautiful Show 2012 B2ST World Tour In Jakarta‘ yang merupakan kali pertama mereka ke Indonesia dan menggelar konser yang rencananya akan dipadati oleh kurang lebih 5000 penonton sesuai dengan kapasitas venue. Perhelatan akbar ini akan diselenggarakan di Jitec Mangga Dua Square Jakarta di mulai dari jam 8 malam. Rencana B2ST akan membawakan 24 lagu termasuk lagu hits mereka ‘Bad Girl’, ‘Shock’, ‘Breath’, ‘Beautiful’, ‘Fiction’ dan ‘Mystery’ dan konser akan berjalan selama kurang lebih 2,5 jam.

Wow, sooooo excited!!! im gonna meet my lovely Lee Ki Kwang... 
the mastermind of burglar who stole my heart since 2010... 
hihihihi i'm too much. Ok, then...

Antusias B2uty (dibaca beauty), sebutan untuk fans B2ST, di Indonesia sangat besar, bahkan fans mempersiapkan sebuah lagu yang rencananya akan dinyanyikan bersama saat konser. Lagu itu dibuat oleh salah satu fan B2ST berasal dari Lampung. Lagu bisa diunduh di sini.

Image

Nggak hanya tiket yang dijual untuk konser, Cube Entertainment, pihak management B2ST, juga menjual official marchendise konser yang seluruh barangnya ada kaitannya dengan konser world tour kali ini. Seluruh barang akan di sediakan di booth-booth sekitar venue konser.. so dont miss it!

credit picuter: Marygos Studios  , as tagged

SWAG!

Yeah, SWAG! Yang pernah nonton Running Man episode 59, yang guest star nya Simon D, Dynamic Duo, dan Tiger JK juga Yoon Mirae, pasti tau maksud swag itu apa. Well di acara itu, Tasha (a.k.a Yoon Mirae) bilang, swag adalah kata-kata yang biasa disebut para hip hop rappers. Electroboyz adalah salah satu hip hop grup dari Korea Selatan yang gw sukaaaa lagu-lagunya. Gw tipe orang yang suka banget sama musik apapun jenis musiknya asalkan bisa langsung klik di telinga dan biasanya tergantung sama intro diawal lagu, pokoknya yang bikin gw penasaran sama keseluruhan lagunya.

Gw suka beberapa hip hop artists dari Korea Selatan, salah satunya Dynamic Duo, Simon D, Zion T, Rado, Epik High, dan pastinya Electroboyz. Kalau kalian pernah denger salah satu lagu artist tersebut, setuju nggak sama gw, mereka akan jauh lebih OK didenger kalau collabo sama penyanyi cewek yang suaranya sexy atau imut… gw suka banget sama jenis lagu yang yang gitu, suara solo female yang ikut mengiringi lagu hip hop, pelengkap lagu rap lah pokoknya.

Electroboyz, awalnya terbentuk dengan member Maboos dan 1kyne (ntah gimana sebutnya hehe), kira-kira bulan Agustus 2011, electroboyz buat single featuring Lee Kikwang dari B2ST dan disitu Chakun, member baru Electroboyz bergabung. Makin OK dan makin cool aja jadinya. Chakun selain nggak kalah keren nge-rap nya, dia juga ganteng lho^^

Awalnya gw suka sama jenis musik electroboyz di lagu Drawing You featuring Minkyung Davichi, terus setelah itu denger lagu electroboyz featuring Horan Ibadi, waaah tambah suka… ditambah lagi pas lagu Break Up yang featuring Lee Kikwang B2ST keluar, beeeeuhh manteb banget itu, gimana sih lagu hip hop / R&B, bikin pala manggut-manggut, badan goyang kanan kiri, hahaha, makin di-play lagunya, makin asik.

Mereka udah banyak ngeluarin single, dan mini album, tapi gw kasih yang rekomen aja deh ya, mungkin dari situ lo bisa cari-cari yang lainnya. Ah ya, mereka kemarin (17/11) baru ngeluarin Mini Album, yang hit single nya featuring sama Hyorin Sistar, bagus juga tuh. ENJOY !!!!!!

My Super Song from Electroboyz :

Brave Brothers- Draws You (with Davichi & Electroboyz)

http://www.youtube.com/watch?v=dvRAt3rDmt8

Electro Boyz ft Horan (Ibadi) – Incoming Call

http://www.youtube.com/watch?v=cv2PyKL7TpQ

Gikwang (B2ST) & Electroboyz – Break Up

http://www.youtube.com/watch?v=oTN2Wm17vjM

Electroboyz – Ma Boy 2 (ft. Hyorin)

http://www.youtube.com/watch?v=jvWdyKlbnmI

credit: picture from soompi & allkpop ; video from youtube